Δεξίωση Γάμου ή Βάπτισης στην Αίγινα

Δεξίωση Γάμου ή Βάπτισης στην Αίγινα


Στην Σουβάλα της Αίγινας σε μια έκταση 2.500 τ.μ. και σε απόσταση 80 μέτρων από την θάλασσα, βρίσκεται το ξενοδοχειακό συγκρότημα “Hotel Ela Mesa” το οποίο διαθέτει, σύγχρονα δωμάτια με θέα στην θάλασσα, χώρους δεξιώσεων, Γαμωνβαπτίσεων και άλλων εκδηλώσεων με πάρκινγκ 800 τ.μ.

Ένας πανέμορφος χώρος με δυο πισίνες σε διαφορετικά επίπεδα που περιβάλλεται από κήπους με φοινικόδεντρα, κληματαριές, μπανανιές, φραγκοσυκιές και πολλά αλλά φυτά και λουλούδια, σε μια πανδαισία πράσινου, αρμονικά δεμένη, με την φυσική πέτρα. Ο χώρος και τα επίπεδα δημιουργούν ένα νησιώτικο περιβάλλον κατάλληλο για καλοκαιρινές – ονειρεμένες δεξιώσεις. Ιδανικός χώρος για πρωινή δεξίωση γάμου ή βάπτισης όπου το στοιχείο του νερού και το πράσινο της φύσης σε συνδυασμό με την λιτή διακόσμηση δημιουργούν ένα εντυπωσιακό και συνάμα ρομαντικό σκηνικό που θα σας εκπλήξει.

Αν πάλι επιλέξετε νυχτερινή ώρα για την δεξίωση σας τότε στο ξενοδοχείο “Hotel Ela Mesa Hotel” θα απολαύσετε ένα πάρτι κάτω από τα αστέρια, μια λαμπερή δεξίωση κάτω από έναν ξάστερο καλοκαιρινό ουρανό, με το μπλε φως των νερών της πισίνας να λούζει τον χώρο. Απλά μια εμπειρία πολυτέλειας με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Ο υπαίθριος χώρος έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει έως και 300 καλεσμένους ενώ η κλειστή αίθουσα φιλοξενεί έως 120. Τα πάντα παρασκευάζονται στην κουζίνα του ξενοδοχείου μας με προσωπική φροντίδα και άριστης ποιότητας υλικά.

Το άψογο σέρβις και οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας είναι αυτά που μας καθιέρωσαν στην συνείδηση των πελατών μας όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας μας, πρώτα στο Εστιατόριο μας ( 28 χρόνια) και έπειτα στο ξενοδοχείο μας (20 χρόνια)..

Εμπιστευτείτε την εμπειρία μας αλλά και την αγάπη μας για αυτό που κάνουμε και να είστε σίγουροι ότι θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας.

Κατάλογος Προϊόντων Δεξίωσης Γάμου ή Βάπτισης

Φωτογραφίες Χώρου Δεξιώσεων


Here You Can Find The Lowest Price Rates on The Web

X